Cash Flow untuk Keluarga

Save RM3.75
Paperback

Price:
Sale price RM21.25 Regular price RM25.00
Stock:
In stock (17 units), delivery 3-5 working days

Product Details

Publisher: Galeri Ilmu

ISBN: 9789830979144

Format: Paperback

Weight: 420 g

Customer Reviews

Based on 5 reviews
80%
(4)
20%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Jambai Endu

Cash Flow untuk Keluarga

S
Saiful Hidayat
Cash Flow untuk Keluarga

penuh dengan perkongsian yang menarik beserta dengan formula formula yang memudahkan sesebuah keluarga itu untuk mengurus kewangan dengan bijak.

s
sitinurkhadijahjaafar
Cash Flow Untuk Keluarga

Sebuah buku tentang pengurusan kewangan untuk keluarga. Mengandungi 4 bab yang berkaitan pengurusan kewangan untuk keluarga. Disertakan isi dan formula yang bole dijadikan panduan pengurusan. Buku ini meningkatkan kecekapan dalam pengelolaan Wang untuk ditukarkan kepada bentuk jongkong,emas,hartanah Dan saham bursa Malaysia. Sangat disarankan untuk setiap ketua keluarga dalam menguruskan kewangan keluarga.

I
Izza nasrina
Nice

Slowly mula untuk rancang dan urus flow kewangan sendiri sampailah ketahap ada keluarga sendiri nanti. Recommended

S
Sofi Zul
Recommended

Best baca buku ni, isi dan formula dia sangat seronok, macam dah taksub je, rase tak sabar nak buat cash flow untuk keluarga sendiri.

Kita dapat jadi lebih cekap dalam uruskan setiap duit dan dalam bentuk mata wang ringgit, untuk ditukar kepada jongkong emas, hartanah dan juga saham di Bursa Malaysia

Ada pecahan untuk bahagikan kos seharian, kos perceraian (ops) , nafkah anak dan pasal sebenarnya isteri pun sepatutnya perlu ada pelaburan sendiri.

Yang paling best pasal Dana Persaraan KWSP, kita dah ada idea apa nak buat dengan dana tu nanti daripada kita habiskan dan harapkan bantuan kerajaan saja.

Payment & Security

Payment methods

Public Bank Mastercard CIMB Bank FPX Hong Leong Bank Maybank Visa

Your payment information is processed securely. We do not store credit card details nor have access to your credit card information.


Security