Dajjal Sang Penyembah Iblis

ISBN: 9786299893219
Checking local availability
RM28.90
Product Details

Publisher,HR Distributor
Publication Date,
Format, Paperback
Weight, 258 g
No. of Pages, 324

Mana kau iblis laknat? Mana kau? Datang pada aku dampingi aku. Jadi sahabat aku sampai kiamat!" —Salleh

"Aku tak buat Fiq. Sumpah aku tak bunuh dia. Takkan aku sanggup nak bunuh orang yang paling aku sayang?" —Rizal

"Dah banyak kali I try call nombor tu, tapi nombor tu tak ada dalam perkhidmatan. Nombor tu memang tak wujud. Pelik kan? I call ke center pun dia orang cakap yang nombor itu tak ada dalam sistem. Tapi setiap hari I dapat sms dari nombor yang sama. Hairan..." —Aryana

"Ya Allah Zu. Apa yang kamu dah buat pada mak kamu ni? Kamu dah bunuh dia Zu. Kenapa kamu tikam mak kamu dengan gunting tu Zu?" —Mak Cik Kiyah

"Dia tak dapat dan sentuh aku mungkin sebab aku selalu tidur dalam keadaan berwuduk kut. Tapi bila aku tengah uzur, benda tu akan duduk dekat dengan aku. Kadang-kadang bila aku terjaga waktu tengah malam, dia ada baring kat sebelah aku. Tapi dia tidak pernah dapat sentuh aku." —Zuraidah

Dimensions: 11 x 1.5 x 18 cm

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)