Diet-Licious! 2.0: Cerita 5 Dietitian

Save RM3.75
Paperback

Price:
Sale price RM21.25 Regular price RM25.00
Stock:
In stock (14 units), delivery 3-5 working days

Product Details

Publisher: Kata-Pilar Books

ISBN: 9789672014478

Format: Paperback

Weight: 420 g

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
s
sitinurkhadijahjaafar
DIET- LICIOUS! 2.0: CERITA 5 DIETITIAN

Umum mengetahui dietitan adalah mereka yang paling expert dalam menilai makanan yang sihat untuk dijadikan hidangan. Tetapi mereka juga manusia biasa yang mungkin juga akan menikmati makanan yang mungkin kelihatan tidak sihat di mata kasar manusia biasa. Buku ini menceritakan kisah 5 orang dietitan yang dikongsi dalam menjalani tugas mereka. Banyak info dan maklumat yang boleh dijadikan rujukan buat pembaca dalam mempraktikkan dalam kehidupan dan gaya hidup.

R
Rehan
Diet-licious! 2.0

Panduan dan tips yang berguna cara untuk diet. Harganya yang mampu milik. Isi kandungan yang santai dan mudah untuk difahami.

R
Rehan
Diet-licious! 2.0

Panduan dan tips yang berguna cara untuk diet. Harganya yang mampu milik. Isi kandungan yang santai dan mudah untuk difahami.

N
NUR SYAHED JANNA BINTI TARMIZI
Pakar Diet

Wow ada siri dualah, buku ni memang best. Cerita pasal pengalaman para² diet yang membantu sesiapa yang perlu diet. Rupa-rupanya bidang mereka ini amat menarik juga bila baca. Nak tahu cerita apa yang diorang sampaikan? Belilah buku ni, kerana logik juga apa yang cuba disampaikan tanpa kita sedar.

N
Nur amira syuhada
Diet

Tak tahu macam mana cara nk diet.. Boleh baca buku ni.. Siapa kata diet xboleh makan2 sedap kan.. Buku ni salah satu boleh rujuk..

Payment & Security

Payment methods

Public Bank Mastercard CIMB Bank FPX Hong Leong Bank Maybank Visa

Your payment information is processed securely. We do not store credit card details nor have access to your credit card information.


Security