Salafi

Save RM4.38
Paperback

Price:
Sale price RM17.52 Regular price RM21.90
Stock:
Only 4 units left, delivery 3-5 working days

Product Details

Publisher: Buku Fixi

ISBN: 9789672128342

Format: Paperback

Weight: 280 g

Customer Reviews

Based on 6 reviews
83%
(5)
17%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
Dayang Yannie
menarik

Plot antara soal siasat jenayah dan hal sebenar berlegar-legar dengan watak utama yang sudah mati sedang cuba mengungkap kisah sebenar kematian sendiri.

D
Dayang Yannie
menarik

Plot antara soal siasat jenayah dan hal sebenar berlegar-legar dengan watak utama yang sudah mati sedang cuba mengungkap kisah sebenar kematian sendiri.

N
Nurulidayu Mohamed
Salafi

Wataksi abang tu memang buat aku geram dan nak cekik cekik je rasanya. Anyway buku Salafi ni memang best! Salafi aka Salah Fikir, bagus author ni menyindir. Taksub agama ni memang satu masalah besar kat mana mana pun.

B
Biey
Awesome malay novel!

Teknik penceritaan yang agak menarik, perkembangan watak dan olahan juga menarik, selain tu, ia menggambarkan ektremisme dalam pecahan agama islam..nice.!

N
Nurul
Outstanding

Rasa macam ada kat tempat dia.Sangat menguji pemikiran .ending yang sedih dan jalan cerita yang menarik.Cerita yang penuh dengan pengajaran dan mesej.Cerita tak terlalu heavy dan smooth sahaja

Payment & Security

Payment methods

Public Bank Mastercard CIMB Bank FPX Hong Leong Bank Maybank Visa

Your payment information is processed securely. We do not store credit card details nor have access to your credit card information.


Security